Λίγα λόγια για εμάς

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2005 από τον Πελτέκη Χρυσοβαλάντη .

Πρόκειται για μια επιχείρηση λιανικής πώλησης η οποία δραστηριοποιείτε στον χώρο των:

  • Σιδηρικών
  • Χρωμάτων
  • Κηπευτικών
  • Ειδών υγιεινής
  • Εργαλείων

Σκοπός της επιχείρησης είναι η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών μέσα από την παροχής μιας μεγάλης γκάμας αξιόπιστων προϊόντων των εταιρειών Vivechrom – Total – Bax – Benman – Apex paints – FF Group – Morris καθώς και διαφόρων άλλων εταιρειών .

Το 2021 ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε  στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα από δημοφιλείς πλατφόρμες (όπου έχουμε πάρει θετικές αξιολογήσεις για την συνέπεια, τις τιμές αλλά κυρίως για την ποιότητα των υλικών που εμπορευόμαστε) αλλά και με την κατασκευή ανεξάρτητου ηλεκτρονικού καταστήματος με το όνομα peltekis-tools.gr. Σκοπός της δημιουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος  είναι να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των  πελατών οι οποίες έχουν διαμορφωθεί από τις νέες συνθήκες.

Η φυσική έδρα μας είναι στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου στην Ν. Ζίχνη Σερρών και εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλη την Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας μπορείτε να μας καλείται στο 2324023969 Δευτέρα με Σάββατο, ώρες λειτουργίας καταστημάτων, εκτός επίσημων αργιών.

Με εκτίμηση,

Πελτέκης Χρυσοβαλάντης