ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εφόσον ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • δεν έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους, 
  • τα προϊόντα βρίσκονται  στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχθεί η εμπορική τους συσκευασία  και  συνοδεύονται από την Απόδειξη Λιανικής ή το Τιμολόγιο Πώλησης. 
Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.  

 Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε,  εάν το Κατάστημα παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, και δη εάν το προϊόν παρουσιάσει πραγματικά ελαττώματα.

Βασική προϋπόθεση είναι να ενημερώσετε το κατάστημα εντός 7 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Επίσης, η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν ( Απόδειξη Λιανικής ή το Τιμολόγιο Πώλησης ) και με πλήρη τη συσκευασία του. Διαφορετικά, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.  

Αν αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, έχετε το δικαίωμα μη αποδοχής και επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με άλλο προϊόν της ίδιας κατηγορίας, εφόσον είναι διαθέσιμο ή επιστροφής των χρημάτων που καταβάλατε. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος, καθώς και  τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν αποκλειστικά το κατάστημα.