ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Πληρωμή με Κάρτα

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε με μεταφορική εταιρία, courier ή πρακτορείο.

 Η χρέωση είναι 3,00 € για προϊόντα συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά.

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €.

Οι παραδόσεις γίνονται σε μέσο χρονικό διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα καταχωρηθεί / εξοφληθεί η παραγγελία.

Για τις λεπτομέρειες της αποστολής θα ενημερώνεστε, μετά την πραγματοποίησή της, μέσω e-mail για όλα τα στάδια.

Με Αντικαταβολή

Εκτός από τις παραπάνω χρεώσεις υπάρχει και πρόσθετη χρέωση 2,00 € για τα έξοδα αντικαταβολής που θα εμφανίζεται στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας.

Παρατηρήσεις

Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην επιλογή αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του παραλήπτη. O διαδικτυακός τόπος peltekis-tools.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα από λάθους μεταχείρισης κατά την μεταφορά τους.

Σε περίπτωση που η περιοχή αποστολής που έχει ορίσει ο πελάτης χαρακτηρίζεται ως “δυσπρόσιτη” από την εταιρία courier, θα ειδοποιείται ο πελάτης για να παραλάβει το δέμα του, από το πλησιέστερο σε αυτόν κατάστημα της εταιρίας μεταφορών.

Επιπλέον υπηρεσίες – επιλογές παράδοσης (π.χ. παράδοση το Σάββατο ή παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα), επιβαρύνουν τον πελάτη.